top of page
1.png
Villa Furuholmen_RA_L-34.jpg

VÅRA TJÄNSTER

Vi utför allt inom byggbranschen, som nybyggnader, tillbyggnader, terrasser, bryggor och renoveringar. För oss är det en självklarhet att hela byggprocessen är både välplanerad och välutförd för att få ett så bra slutresultat som möjligt.

 

Vi har byggt avancerade arkitektritade projekt som har fått internationell uppmärksamhet och blivit publicerade över hela världen.

villa-bergola-rch8424.jpg

SKRÄDDARSYDDA SKÄRGÅRDSPROJEKT 

Vi har en bred erfarenhet av att konstruera unik arkitektur i Kemiöregionen i en mängd olika skalor. I vårt arbete tror vi på att ägna särskild uppmärksamhet åt detaljerna och kvaliteten på finishen. Med vår erfarenhet tar vi med oss ​​lokal kunskap om material och tekniker att bygga för att klara alla tuffa väderförhållanden i skärgården. All utrustning som krävs för utmanande byggarbete året runt på öarna finns till hands. Vårt team kan ta hand om ditt projekt från början till slut.

Villa Furuholmen_RA_L-93.jpg

INTERIÖRER

Vårt team har erfarenhet av att färdigställa detaljerade och högkvalitativa interiörer; inklusive skräddarsydda snickerier och specialanpassade eldstäder. Vi är detaljorienterade i alla våra projekt; stor och liten. För att din byggnad ska åldras med elegans fokuserar vi på att använda naturmaterial och hittar den rätta behandlingen för att stå emot väder och vind. Vi har erfarenhet av att installera olika produkter för att möta kundens förväntningar.

20220502_141124.jpg

PREFABRICERADE ELEMENTER

Vi har många års erfarenhet av att tillverka egna prefabricerade element i vårt eget lager för montering i skärgården. Detta tillvägagångssätt är tidseffektivt utan att försämra kvaliteten. Tillsammans kan vi se om detta är en lämplig lösning för ditt projekt.

Villa Furuholmen_RA_S-36.jpg

BRYGGOR OCH LANDSKAP

För att klara skärgårdens krävande förhållanden bygger och uppgraderar vi bryggor och broar. Vi har även erfarenhet av att bygga utomhuskök, "naturpooler" och nya stränder. Vi strävar att landskapselement intigreras så naturligt som möjligt i skärgårdsmiljön.  

20210326_1628511.jpg

RENOVERINGAR

Vi utför utvändiga och invändiga renoveringsprojekt. Har du ett tak eller en yttervägg som behöver förnyas? Vi kan arbeta på timpris eller till offertpris. Vi tar hand om allt från planering av arbetet fram till slutförandet av renoveringen.

bottom of page