top of page
1.png
Villa Furuholmen_RA_L-34.jpg

PALVELUT

Toteutamme rakennusalalla monenlaisia hankkeita; uudisrakennuksia, laajennuksia, terasseja, laitureita sekä peruskorjauksia. Meille on tärkeää että koko rakennusprosessi on hyvin suunniteltu, sekä hyvin toteutettu, jotta paras mahdollisen lopputulos saavutetaan. 

Olemme rakentaneet haastavia arkkitehtien suunnittelemia projekteja, jotka ovat saaneet kansainvälistä huomiota ja joita on julkaistu ympäri maailmaa.

villa-bergola-rch8424.jpg

AINUTLAATUISET SAARISTOHANKKEET

Meillä on laaja kokemus ainutlaatuisen arkkitehtuurin rakentamisesta eri mittakaavoissa Kemiön seudulla. Uskomme että työssämme on tärkeätä kiinnittää erityistä huomiota yksityiskohtiin ja viimeistelyn laatuun. Kokemuksemme avulla tuomme mukanamme paikallista tietoa materiaaleista ja tekniikoista, jotta voimme valmistaa rakennuksen kestämään kaikkia saariston ankaria sääolosuhteita. Kaikki varusteet ovat käsillä joita tarvitaan haastaviin ympärivuotisiin rakennustöihin saaristossa. Tiimimme voi hoitaa projektisi alusta loppuun.

Villa Furuholmen_RA_L-93.jpg

SISUSTUS

Tiimillämme on kokemusta yksityiskohtaisten ja laadukkaiden sisätilojen toteuttamisesta, mukaan lukien mittatilaustyönä tehdyt kalusteet ja takat. Keskitymme tarkasti yksityiskohtiin kaikissa projekteissamme, isoissa sekä pienissä. Jotta rakennuksesi ikääntyisi tyylikkäästi, keskitymme luonnonmateriaalien käyttöön ja löydämme oikeat hoidot jotta materiaalit kestävät kaikki säät. Meillä on kokemusta erilaisten tuotteiden asentamisesta vastaamaan asiakkaiden odotuksia.

20220502_141124.jpg

ESIVALMISTETUT ELEMENTIT

Meillä on monen vuoden kokemus omien esivalmistettujen elementtien tuottamisessa omassa verstaassamme. Elementit ovat valmiita kokoonpanoa varten saaristossa. Tämä lähestymistapa on aikatehokas tinkimättä laadusta. Yhdessä voimme katsoa, onko tämä sopiva ratkaisu projektiisi.

Villa Furuholmen_RA_S-36.jpg

LAITURIT JA MAISEMA

Selviytyäksemme saariston vaativissa oloissa rakennamme ja parannamme laitureita ja siltoja. Meillä on kokemusta myös ulkokeittiöiden, "luonnonaltaiden" ja uusien hiekkarantojen rakentamisesta. Pyrimme siihen, että maisemaelementit integroituvat mahdollisimman luonnollisesti saaristoympäristöön.

20210326_1628511.jpg

REMONTIT

Teemme erilaisia sisä- ja ulkoremontteja. Onko sinulla uusittava katto tai ulkoseinä? Voimme työskennellä tuntihinnalla tai tarjoushintaan. Hoidamme kaiken töiden suunnittelusta remontin valmistumiseen asti.

bottom of page